Proteam KREATIV – oglaševalska agencija kjer delamo s strastjo, za vaš uspeh in kjer marketinške kampanje niso le gola reklama

 

Lovim krovne ideje – prepoznam jih, jih najdem in realiziram.

 

 
Dober dizajn, dobre zgodbe in dobre kampanje, ki informirajo, zabavajo. Lahko vas celo pahnejo v razmišljanje … vsekakor pa si jih zapomnite.
 
 

Spoznajmo se in raziščimo kako sem lahko koristna za vas in vaše kupce.

 
 
Ker želim biti čim bolj produktivna, e-maile pregledujem 1-krat na dan. Na vaše sporočilo bom odgovorila v roku 2 delovnih dni  –  avtomatiziranega odgovora algoritma  ne boste prejeli.
 
Zakaj ne, ko pa to svetujem mojim naročnikom? Ker je moje delo z mojimi kupci – tudi potencialnimi, zelo osebno in želim, da je takšna tudi komunikacija.
 
 

Oglaševanje in tržno komuniciranje je odgovorno delo – jaz in moja oglaševalska agencija smo zavezani spoštovanju stroke in visokih etičnih norm pri izvajanju vseh so-trženjskih in na sploh vseh marketinških aktivnosti za naše naročnike.

Pri ustvarjanju in delu me vodi misel velikana naše stroke,  Roberta L. Petersa, ki pravi, da…

“Dizajn ustvarja kulturo. Kultura oblikuje vrednote. Vrednote pa so temelj prihodnosti” in odkritjem, da se kreativnost začne, ko na svet pogledamo malo drugače.

Z vsem srcem verjamem, da dizajn dejansko gradi prihodnost.

oglaševalska agencija

 

 

Imam ideje. Te negujem, da se prepletejo z vašimi zgodbami zgodbe o katerih se govori. Izstopite iz povprečja!

Dovolite, da vaše so-trženjske aktivnosti zastavim celostno. Da bo vaš vložek postal investicija in ne prazen strošek na kontu “razno”. To uspešno počnem za naročnike iz različnih branž:

  • iz industrije, kjer so kupci druga podjetja in v glavnem hodijo na sejme (B2B)
  • iz maloprodaje, kjer je na drugi strani končni kupec, fizična oseba in je glavno orodje direktni marketing (B2C) – klasični in digitalni marketing
  • iz prodaje opreme za podjetja, kjer je komunikacija mešana – prodaja je B2B, komunikacija pa B2C